Vacature/hulpvraag

Sociaal wijkteam zoekt vrijwilliger(s) voor de Papiermolen

Geplaatst op 21 maart 2023, 16:21 uur
Illustration

Voor het Sociaal Wijkteam in Zaandam-Zuid zijn wij op zoek naar een vrijwilliger(s) voor de Papiermolen.

De Papiermolen is voor wijkbewoners die administratieve ondersteuning nodig hebben. Hierbij kun je denken aan hulp bij; het aanvragen van een uitkering, aanvragen van kinderbijslag, een vrijstelling voor de gemeente of waterschap gelden. Soms ga je ook samen met de buurtbewoner orde scheppen in een “wirwar” van papieren waar zij zelf vaak niet meer uitkomen.

De beheersing van de Nederlandse taal en het beschikken van de juiste digitale vaardigheden zijn vaak een struikelblok voor wijkbewoners om dingen goed te begrijpen of te regelen.

Vind jij het leuk om met mensen om te gaan en hou je wel van een uitdaging? Dan is deze klus echt wat voor jou!

Wat vragen wij?
Wij vragen een enthousiast persoon die goed met mensen overweg kan gaan, nauwkeurig te werk gaat, geduldig en geordend is en betrouwbaar. Je bent beschikbaar op maandag en/of donderdag van 09.00 uur tot 11.00 uur. 

Wat bieden wij?
Wij bieden een leuke werkplek in ons buurthuis de Zuidhoek in Zaandam-Zuid. Bij het inwerken krijg je individuele begeleiding en werk je samen in een leuk team van vrijwilligers en professionals. Je krijgt een vrijwilligerscontract bij DOCK, een vrijwilligersvergoeding en voldoening omdat we samen wijkbewoners op weg helpen! 

Ben je geintersseerd of heb je vragen? Reageer dan door een mail te sturen naar Arie Wiedijk  > a.wiedijk@swt.zaanstad.nl 

 

Organisatie
Sociaal Wijkteam Zaandam Zuid
Ingangsdatum
Startdatum in overleg
Beloning
Vrijwilligersvergoeding
Deel dit: